Clubul Copiilor

Clubul copiilor FACLIA functioneaza de mai bine de 7 ani si este activitatea bisericii prin care Dumnezeu isi dezvaluie frumusetea prin mintile, farmecul si istetimea copiilor.


Activitatiile principale ale clubului sunt periodice si anuntate din timp pe site si pe pagina de Facebook a Bisericii Faclia, intalniri ce contin: jocuri, concursuri, cantecele, lucru manual, o povestioara biblica, ocazional teatru de papusi, tombole si multe alte surprize.
Fiecare intalnire este speciala. Ca si exemple de “zile glorioase” ale clubului putem enumara: Ziua Bunjee Jumping, Minuni Minuni, Ziua incoronarii, Minunea Minunilor si multe altele…
In spatele acestor intalniri se afla o echipa de 11 persoane care se intalnesc si se pregatesc intens pentru ca fiecare intalnire sa fie unica, plina de creativitate si distractiva pentru copiii ce vin.
Inainte de fiecare intalnire incercam sa facem si sa impartim fluturasi la scolile din cartierul Grigorescu, pentru ca fiecare copil sa aiba sansa sa participe.
In fiecare vara, scoala duminicala a bisericii impreuna cu clubul copiilor organizeaza tabere la munte sau la mare, tabere care s-au dovedit a fi un succes de fiecare data pana acum.
Daca te simti atras de aceasta lucrare si ai vrea sa te implici, ne poti contacta si impreuna cu persoana responsabila pentru aceasta lucrare veti decide ce departament din cadrul clubului ti se potriveste cel Mai bine.
Daca nu te poti implica dar ai vrea sa faci ceva pentru aceasta lucrare, rugaciunile tale sunt binevenite oricand.
Daca esti copil si ai vrea sa participi si tu la aceste intalniri sau ai vrea sa vii numai sa vezi cum e, esti mai mult decat binevenit, iar noi iti garantam ca vei fi invitatul nostru special!

Te asteptam cu drag!!!