Urmatorul eveniment in:

  • 00 ZILE
  • 00 ORE
  • 00 MIN
  • 00 SEC

“La inceput, Dumnezeu a facut cerurile si pamantul.”

Categories: Articole

Genesa1_1
Un pantofar ateu i-a spus fiului sau ca natura exista prin ea insasi, la care fiul i-a raspuns: “Prin urmare, este mai usor sa obtii intreaga natura decat o pereche de pantofi. Pentru aceasta trebuie sa lucrezi din greu”. Daca intreaga natura este rezultatul din greu al evolutiei materiei, de ce nu lasa ateii in seama naturii producerea cartilor lor pagane? De ce lucreaza cu multa staruinta ca sa le creeze? Si o carte de ateism este o dovada ca in spatele oricarui lucru organizat se afla un proiect inteligent.


Recunoaste-L pe Creator, adora-L si nu-ti pierde vremea cu speculatii nefolositoare. Luther, cand a fost intrebat ce facea Dumnezeu inainte de a crea lumea, a raspuns: “Statea in padure si taia nuiele cu care sa-i bata ape cei care puneau intrebari nebune”.

Exista un raspuns chiar mai bun decat acesta. Inainte de creatia lumii, El Il iubea pe Hristos (vezi Ioan 17:24). A-L iubi pe Hristos este o ocupatie care-ti cere tot timpul. Ea a putut ocupa intreaga vesnicie a lui Dumnezeu. Dar Tatal a mai facut ceva. Inainte de facerea lumii, El a pregatit Imparatia pentru cei care i-au hranit pe flamanzi, care au saturat pe insetati, care au gazduit pe straini, care au imbracat pe cei goi, care i-au vizitat pe bolnavi si pe prizonieri (vezi Matei 25:34-36).

Recunoaste-L pe Dumnezeu drept Creator, si fa aceste lucruri, dupa cum si Isus “umbla din loc in loc si facea bine” (Fapte 10:38).

“Drumul spre culmi” – Richard Wurmbrand